divendres, 21 de desembre del 2007

Bojeria Nadalenca

Avui hé anat de compres per un centre comercial de la ciutat, una bojeria! estava tot plé de gent estressada i corrent com si s'hagués d'acabar el món. No ho entenc...
La veritat és que jo anava molt tranquil, doncs tenia tota la feina feta i ja no hi havia res que em fés anar amb presses, tot i que no hé tingut molt temps per a dedicarme a mirar cosetes per les persones estimades, que aquests dies els hi faig un regalet, (jo també soc tradicional).
Bé tornant a lo de la gent, quan venia (amb la moto) de comprar, en la solitud dels meus pensaments i del meu casc. Anava per les rondes on hi havia un embús monumental, tot estava plè de gent fent caravana, sense poder avançar, nerviosa i de molt mala llet perque potser feien tard a algun lloc... llavors hé pensat que -quin engany en el que ens tenen inmersos- per un dia que la gent majoritariament té festa i tothom surt alhora, la que es pot liar, imaginat si hi hagues una desgracia de gran magnitud, quedariem tots etrapats en un embús impressionant i sense possibilitat de poder fer res per escapar, ("joder"! quin mal rollo).
Però això si! els radars ens fotografiarien em totes les posicions possibles de com es pot fer una caravana.
De vegades crec que les persones ens hauriem de revoltar contra tot aquest sistema enganyós que només ens vol per a pagar impostos directes o indirectes i que quant haurien de respondre per a nosaltres, senzillament no podrien perque no donarien avast a totes les nostres necesitats.
Esperem que la vida sigui tranquila almenys per a alguns, d'altres senzillament no poden o no en saben, estan massa estressats per a poder pensar, ja hi ha qui es preocupa de que no pensin: hipoteques, futbol, tele-escombraries, discusions, embussos de cotxes, etc.
És el sistema.
Recorda que si vas a més de 80 Km. hora és perque no estas fent caravana per tant estas lliure de pensament i d'alguna manera t'el havien de tallar, solució: Radar.
VISCA LA DEMOCRACIA!